Om meg og tjenestene jeg tilbyr

Omsorg og Livsglede

Om meg og Omsorg og Livsglede

Jeg som driver denne private omsorgstjenesten er utdannet sykepleier og diakon. Det er 15 år siden jeg ble ferdig utdannet sykepleier, og master i diakoni avsluttet jeg våren 2015. Som sykepleier har jeg lang og variert erfaring innen psykiatri, somatisk sykepleie, hjemmetjeneste og sykehjem. Min erfaring som diakon så langt er et vikariat for sjømannsprest på en oljeplattform, og sjelesørger/samtalepartner i en menighet.

 

Ideen til denne omsorgstjenesten ble sådd allerede da jeg var sykepleierstudent, og har nå fått noen år på å spire og gro. I mine år som sykepleier opplevde jeg altfor mange ganger at jeg kappløp med tiden. Jeg ville så gjerne gi mer enn det tiden strakk til. Det var som oftest tiden til den gode samtalen, eller gåturen ut i frisk luft, som måtte nedprioriteres i en hektisk hverdag.

 

Sosialt fellesskap og fysisk aktivitet er faktorer som bidrar til livsglede. Det å ha noen å snakke med, få hjelp og mulighet til å komme seg ut av hjemmet, få frisk luft og ha noen å gå turer sammen med, kan være med på å bidra til glede i hverdagen. Livsglede er viktig for å kunne leve et godt og meningsfullt liv, og mange opplever at det å kunne glede seg over livet blir en ekstra styrke også når de rammes av sykdom.

 

Jeg ønsker å bidra med mine ressurser slik at du kan leve det livet du ønsker deg og mitt mål er at du skal ha en aktiv og meningsfull tilværelse. Derfor ønsker jeg å kunne tilby:

Gåturer i nærområdet, marka eller byen. Tur på kafe, teater, frisør, tannlege. Hjelp til å lufte hunden. Enkle trimøvelser for å styrke muskler og øke bevegelighet

Prisinformasjon:

 

Tjenestene kan bestilles som enkelttimer (kr 450 per time), faste timer (pris etter innhold/varighet), og også under reise/ferie (pris etter innhold/varighet).

Sosialt samvær, selskap under måltid. Fellesskap med noen som har tid til å lytte, støtte i vanskelige perioder. Avlastning for pårørende / ektefelle.

Timebestilling, bestilling av billetter, netthjelp: hjelp til å finne informasjon / nettbank etc.